Vår påverkan på klimatet

Spara energi

Föredrag och övningar

Föreläsning med diskussion om vad som drar energi i hemmet och tips på hur det går att spara energi. Koppling även till vad besparingen kan göra för ekonomin. Om så önskas kan ett faktablock om vad energi är inkluderas. Det går även att lägga till information om energins miljöpåverkan. Tidsåtgång anpassas utifrån önskemål. Går även att utforma som workshop eller frågetävling. Erbjudandet riktar sig till elever på högstadiet och gymnasiet!

Med Kerstin Rubensson, Miljöförvaltningen.

Skicka förfrågan >>>

Minska klimatpåverkan

Föredrag och diskussion, alternativt workshop

Föreläsning med diskussion om hur våra aktiviteter påverkar klimatet. Fakta om växthuseffekten, mänsklig klimatpåverkan och dess konsekvenser. Vad kan den enskilda människan göra, och vad kan samhället göra? Tidsåtgång anpassas utifrån önskemål. Kan gå att utforma som workshop.Erbjudandet riktar sig till elever på högstadiet och gymnasiet!
Med Kerstin Rubensson, Miljöförvaltningen.

Skicka förfrågan >>>